Dekken og underlag fra Canelana

Canelana Ambassadør

AMBASSADØR ulldekken er vår bestselger og representerer alt Canelana står for, derav navnet. Det er laget i 100% tykkmerinoull,det samme ullstoffet som i jakkene til folk (Grimsbu, Telemark, Multi og Frida). Dekkenet er varmt, behagelig og funksjonelt. Det er verken vann- eller vindtett, men det er godt og varmt. I tillegg er det mykt, så hundene har god bevegelighet i dette dekkenet. Deilig for hunden å ha på i bilen når det er kaldt. Fint å ha på før og etter trening, før og etter tur. Ull varmer selv om den er våt. Ull er ikke statisk og lukt setter seg ikke i ulldekken slik som i syntetiske dekken.

Canelana UlldekkenAmbassadørhar samme smarte passformsom de andre Canelana-dekkenene Thermo og Lana,og det sitter som støpt. I front er det ribbestrikket for bedre fleksibilitet ved av- og påkledning. Det er justerbar stropp rundt magen og stramming både i halsen, og bak for best mulig passform for din hund.

Terriermodellen har åpning bak til haler som står rett opp.
Finnes også i modell tilpasset dachs og andre kortbente raser – 6 størrelser med rygglengde 30, 33, 36, 40, 45 og 50 cm.

Våre dekken har ikke hull til sele, sele kanbrukes utenpå dekkenet.

Om ulls fantastiske egenskaper, vask og renhold av ulldekken:

  • Ull er selvrensende; ull inneholder lanolin, som er et voksaktig fettstoff
  • Ull kan ta opp omtrent 1/3 av sin egen masse i form av vanndamp uten at den kjennes fuktig
  • Ull er biologisk nedbrytbar og bærekraftig

I mange tilfeller kan det være nok å riste og lufte i frisk luft over et par timer, ull er bakteriehemmende og skitt trekker seg oftest ikke inn i ullfibrene, men legger seg utenpå. Hvis du vil vaske, anbefaler vi maskinvask ullprogram 30 grader, og ullvaskemiddel. Maskinprogrammene er ofte mer skånsomme enn håndvask da temperaturen er nøyaktig regulert. Dessuten skyller maskinvask ut skyllevannet med rester av såpe og skitt, og sentrifugering gjør at ullstoffet tørkes fortere. Vått ullstoff kan gi gode forhold for bakterievekst gjennom restvannet, selv om ull er bakteriehemmende.


Hvorfor ulldekken?
Ull har tre fantastiske egenskaper: Den varmer, isolerer og puster. Å holde hundens muskler varme både før og etter tur og trening kan virke skadeforebyggende og vil hjelpe hunden med å restituere raskere. Hundens kropp trenger dermed ikke bruke unødig energi på å holde kroppstemperaturen oppe.

Bruk av ulldekken er ypperlig mellom slipp på jaktprøver! Ulldekken kan være nyttig for alle hunder uansett rase. Spesielt eldre hunder, hunder med skader eller artroser vil ofte ha dårligere sirkulasjon og dermed fryse lettere. Ingen liker å fryse! Ull bør være førstevalget for enhver hund på kalde og fuktige dager! Stikk gjerne hånda under dekkenet for å kjenne om hunden er kald eller varm.


Finnes i 27 ulike størrelser, med egne modeller for terrier og dachs. Kom innom for å prøve på din hund.


Fra 686,-

Canelana refleksdekken - refleksvest

Markeringsdekken med reflekslaget i softshell. Solide strikker, fester og søm. 4 farger; gul, rosa, oransje og turkis.

5 størrelser; 2xs, XS, S, M og L.


L: schäfer, riesen og lignende
M: border collie, kelpieo.l.
S: mellompuddel, sheltieo.l.

XS: Små hunder, pluss/minus 8 kg

2XS: De minste hundene, pluss/minus 4 kg


398,-

Del denne siden

Ønsker du andre av Canelana sine produkt til hund? Ta kontakt, så bestiller me.